22 januari, 2009

att gå itu

jag blir inte student i vår. JAG BLIR INTE STUDENT I VÅR. fatta hur mycket jag har lust att köra huvudet i en vägg just nu, sparka på allt som ligger i vägen, skrika åt alla som pratar med mig och gråta tills jag inte kan gråta mer. jag kunde göra allt det där, men det hjälper inte det faktum att jag inte kommer att bli student tillsammans med min klass. en klass som jag aldrig trodde att jag skulle passa in i eftersom jag egentligen inte borde gå i den, men som jag gillar väldigt mycket nu. jag vet inte vad jag ska göra. jag vet inte vad jag vill göra heller. det är ett smärre mirakel att jag klarat mig såhär långt och att falla på mållinjen är det värsta som finns. jag slösade bort ett helt år på saker jag inte ens gillade för att sedan börja i gymnasiet och nu visar det sig att jag har gjort det helt i onödan. jag tror att jag låter mera upprörd än jag egentligen är. det brukar bli så när jag skriver. på något plan kände jag nog på mig att det skulle bli såhär till slut. och det är mitt eget fel. som vanligt. jaha, då vet ni det. i'm a loser baby, so why dont you kill me?

ps. fucking fuckkkkkkkkkkkkkkkkk

10 kommentarer :

Linnèa sa...

men iiiiida! vaför int? je nain saatans kurs som jävlas? (som min finskalärare med medföljande ändtarmsbihang till flickvän) Usch fyfan va störand! men va ska du jäär nu då?

Anonym sa...

Trist! Gråt och skrik så mycket du behöver. Det ändrar inte alltid på så mycket, men det brukar vara lite lugnare efteråt.

Och sen vet jag inte hur jag ska säga det här utan att det börjar låta allt för snusförnuftigt - men det reder sig nog det här även om du inte blir student i vår. det är eländigt att inte få bli student med sin egen klass, utan behöva fösas ihop med ett gäng som man inte alls känner att man har lika mycket gemnsamt med. Men student kan du ju bli i alla fall, och sedan kan du trösta dig med två saker: Det spelar knappast någon roll om tio år, och sen när någon ska skriva din biografi gör det dig lite intressantare.

Anonym sa...

linnéa: för att ja har för lite kurser. för att var student sku ja måst tent 8 kurser på två månader samtidigt som ja läser på studentin. å ja kan int jobb heller undi han tidin så ja kommer int ti ha na pengar heller. yesss....

ika: tack, du har så rätt. det är en ganska oviktig sak egentligen men det känns ju såklart värst just nu när man är mitt i det.

Linnèa sa...

men alltså fyfan va jobbit! e int e så i eran skola att man kan få kurser för na lite vasomehelst? e va en i våran skola som fick en kurs för nät-poker bara för att di vila ha ut an från skolan! knäppt. Men blir de inga interrail för dig nu då heller?

Anonym sa...

Men attans! :( Fattar int hur du klarar åv att håll opp en så lugn fasad, för om ja sku va tu så sku ja klåbb ner all som tala me me å slit bort håre på me sjölv...
På ett eller annat vis löser e se men e je int direkt he man vill hör i tåje situationer heller fö tå siir man bara mäir rött men... Fasiken, du hör hemma i avgångsklass 2009 ju!

Anonym sa...

linnéa: haha, nätpoker!?!?! kanske ja måst buri me he tå? jo man kan ju no få kurser fö allt möjlit men int na som ja ha deltäjji i iaf. åååh. ja vill no på interrail som fan men ja väit it hu ja ska ha råd!

erika: ja tror int ja rikti ha fatta e än...man tänker ju allti att e no löser se i allafall så e väl täför int ja typ ha hoppa från e stup elå na. woo ABI 09, hrrm hrrm.

Anonym sa...

äääh :s
men om int ja får Hi4 tentad så kanske ja sällskapar dig ;)
men liite hemskt iaf, sko int vet va ja sko ta mig till..

Anonym sa...

madde: haha, vilken deppad duo vi sku va. TENT AN NU before it's too late. hahah

Eivor sa...

åh ida, va synd! :s
Om du vill kan du no få en eller tio kurser åv mig...

Anonym sa...

eivor: ja, tänk om e sku va så enkelt. haha.