18 februari, 2009

pink giraffes

idag har jag gjort rosa giraffer av nabbipärlor, åkt pulka och läst sagor. mamma är sjuk så jag fick hoppa in som extra på dagis en dag. det var så himla skön omväxling mot allt läsande! jag borde jobba på dagis typ en gång i veckan varje vecka för att få energi. I highly recommend it! var också till bibban och lämnade tillbaka lite böcker. och fast det inte var meningen råkade jag låna två nya...som om jag skulle ha tid att läsa dem!

4 kommentarer :

ellen! sa...

vad lånade du för böcker? jag måstemåsteMÅSTE alltid fråga sånt.

Anonym sa...

haha, sån är jag också. jag söker alltid efter boktips! jag lånade tusen små bitar av james frey och norwegian wood av haruki murakami. det är andra gången jag lånar norwegian wood nu. jag hinner aldrig läsa den.

ellen! sa...

tusen små bitar är fantastisk! läs den, läs den, läs den! uppföljaren "min vän leonard" är ännu bättre, så fin så hjärtat snörpar till sig. norwegian wood är på min läslista med, jag gillar murakami, men inte kommit till den ännu. förresten så har du blivit uppgraderad till bloggar jag läser dagligen :)

Anonym sa...

jag började läsa tusen små bitar igår faktiskt och nu kommer definitivt studentläsandet att bli lidande! och kul med flera som läser min blogg. fast lite pressure också, haha.