21 februari, 2009

take a chill pill





















på typ var tredje blogg jag läst idag har jag sett inlägg där det står något i stil med "åh, vad jag vill ha sommar nu!" eller "ge mig sommar!". och jag kan väl inte annat än att hålla med. jag var precis på en promenad och nog skulle det ha varit skönare med en mild sommarbris än en iskall vintervind som biter i kinderna. men alltför länge är det ju inte tills det blir vår. under tiden kan man ju göra något kul istället för att klaga. sparka till exempel! fast det funkar väl bäst på landet antar jag...har snart läst ut "tusen små bitar" nu. fy vad bra den är! vissa partier är så jäkla äckliga men man kan ändå inte lägga den ifrån sig. måste skaffa uppföljaren också.

3 kommentarer :

ellen! sa...

jag har sagt det förr, me ndet tåls att sägas igen, uppföljaren kommer att blow you to pieces om du tyckte om "tusen små bitar". jag sträckläste den på en dag och stortjöt sista halvan, som ett barn.

frey har just (nåja, just och just) annars kommit ut med en ny som heter nåt med bright nights eller nå. den sägas vara häns bästa, hjälp! jag vet int ens om jag vågar läsa den.

Anonym sa...

åh jag blir helt otålig och excited! nån gång ska jag vara ledig ett helt år och bara läsa läsa läsa. det finns alldeles för många bra böcker!

Anonym sa...

(bright shiny morning heter tydligen den tredje förresten...)