30 mars, 2009

almost famous

i natt drömde jag att jag var hos oprah tillsammans med rob pattinson. det som var konstigt (för resten är ju fullt normalt) är att oprah var min mamma. alltså mamma var oprah. haha. rob och jag skulle hjälpa henne med ett engelskaprov. mycket, mycket märkligt. innan det drömde jag att jag var hos rachael ray (amerikansk talkshow/ matlagningsprogram) med någon från grey's anatomy. minns inte vem det var, men det var en kvinna i allafall. vi talade om rachaels kök och att det såg ut att vara under vatten. försöker mitt undermedvetna säga att jag ska bli kändis? eller kollar jag bara alltför mycket på tv?

4 kommentarer :

sofia sa...

åååååh pattinson hysteriii! jag är helt fast i böckerna jag nu, sträckläser så jag nästan blir blind. filmen va int lika bra, hon som spela bella var så dålig att jag själv sku kunna spela bättre? kändes de som iaf...

erika sa...

Haha, wicked dream indeed!:D Ja å vill dröm na tårde gälit. Du tala väl såkart dialekt i drömin tå å all ar försto de hur bra som hellst?

Ida sa...

sofia: jaaa man blir helt sjuk av böckerna! ja blev rikti bitchig ja då nån kom å störd mig då ja läst. hahaha. de e precis samma som då man läst harry potter! håller me om bella. hon e ganska jäkla värdelös. höll på å skratt ihjäl mig åt den där sjukhusscenen i slute ja. vilken bok e du på?

erika: haha, ja minns int om ja tala dialekt men ja tala no svenska. häilt självklart försto an precis va ja sa!

sofia sa...

jag är i slutet på new moon nu, tror jag ska vänta med eclipse några dagar. hahah! blir väldigt bitchig när någon närmar sig en. solen skiner där ute och min kropp är helt sjuk, den har nästan blivit soff-formad(?) skrämmande tanke..haha