11 mars, 2009

the heart is a drum machine





















älskar bilden ovanför som jag helt kallt stal från lomographys hemsida! om det kunde sluta snöa snart kunde jag också börja ta lite bilder. nu är det för mörkt och trist. mitt geografiläsande har gått från långsamt till obefintligt. har inte läst på säkert en vecka. borde antagligen vara nervös, men det är jag inte. jag har allt under kontroll känns det som. har nästan känt mig euforisk de senaste dagarna. det är en skön kontrast mot hur jag vanligen känner mig. men livet är ju rätt bra ändå! skolan är snart slut, jag har fixat jobb, sommaren är på väg och jag har ett helt år på mig att göra vad jag vill! haha, jag tror jag har slagit huvudet eller något. det är ju meningen att jag ska vara sarskastisk och bitter. damn it.

3 kommentarer :

ellen! sa...

äh, det där med att läsa inför studentskrivningarna är ju så överskattat! :D

själv läste jag biologi och filosofi var det tänkt (jag skrev gamla realen). jag läste sammanlagt två timmar bigge och kanske fem timmar filosofi. skrev 2 frågor bigge, 2 frågor filosofi och resten rella :P

klarade mig ändå helt bra. iofs satsade jag inte på realen, jag "satsade" på språken i stället...

jag tror int du ska lyssna på mina råd kom jag på just.

Anonym sa...

oh fuck jag läst så jävla mycke till studenten jag! gjorde mindmaps & allt möjligt, haha men ändå fick jag bara helt okej resultat! men men jag har ganska svårt med inlärning.. (är skada helt enkelt)

Anonym sa...

ellen: haha, jag känner igen mig. har verkligen inte engagerat mig överhuvudtaget...men jag satsar också på språken. det är min grej. :)

sofia: haha, usch du gör mig nervös! nu känner ja mig plöstligt lite värdelös...nä men, de får gå som de går. bara de tar sluuuuut nån gång! vill bara ha de färdigt! haha.