05 mars, 2009

tadam

nä hörni, ingen inspiration till att skriva idag heller. kollar på bilder från miami hos maja och önskar att jag vore där istället för i tråkiga finland. skulle behöva lite twisted people just nu. det enda jag har att trösta mig med är att mitt paket från adlibris kom idag. sånt blir man alltid glad av! å andra sidan är böcker ingen tröst när jag igår fick reda på att man inte kan dricka öl om man är glutenallergiker! och jag är ingen drink/cider-människa. fyfan för det alltså. (och jag orkar inte tänka på "barnen i afrika" som har det värre än mig.) peace out. nu ska jag läsa.

3 kommentarer :

Anonym sa...

Det finns glutenfria ölsorter också, tror t.o.m. att jag har nån sån hemma just nu. Dessvärre befinner jag mig hos familjen just nu, och kommer inte åt att kolla - men oavsett om jag har en sån burk eller inte så finns de alltså. :)

Jag trodde mig för övrigt inte heller vara cidermänniska, men efter att ha börjat undersöka de mera udda sorterna har jag hittat flera stycken som är riktigt goda - engelska Black Rat och franska Cidraie, t.ex. De är inte sådär slisksöta som Upcider med flera...

Anonym sa...

du får ju va me en hel bunt av twisted peeps imoron på festen!;D

Anonym sa...

ika: åh vad skönt att höra! haha. man tycker ju att man borde oroa sig över andra saker (typ vanlig pasta och bröd) men det var ölet som kändes värst för mig.

erika: hell yeah!!!