28 augusti, 2009

dimridåer





















idag fick jag en prima tidning av camilla med listor över alla filmer och events i düsseldorf och köln i september. det är nån såndär gratistidning som man säkert hittar överallt och som jag själv aldrig skulle lagt märke till. nåja, jag har bläddrat lite och upptäckt att åtminstone anna ternheim, nouvelle vague och art brut ska spela här nästa månad. inte så illa tycker jag. en massa bra filmer går det också, men hur många av dem som är på originalspråk vet jag inte. det var inte alls det här jag skulle skriva om, men jag fegade ur och drog till med något helt onödigt istället. jag kan bara konstatera att jag är socialt inkompetent och har helt irrationella fobier. två dåliga egenskaper när man försöker hitta nya vänner. (jag ser mig själv i framtiden som en ensam (men fashionabel) tant som sitter i fönstret och spionerar på grannarna med kikare hela dagarna. kanske skriver jag också en bok eller två. men under pseudonym natuligtvis.) känner att jag borde ta tag i det här innan det spårar ur, men samtidigt kan jag ju inte göra något åt hur jag är. man tycker ju att jag borde ha föranat det här efter tjugo levnadsår, men tydligen överraskar jag även mig själv.


ps. dimridåer, vilket bra namn på en bok förresten. det paxar jag!

3 kommentarer :

sophia sa...

nouvelle vague spelar här i finland också, typ i oktober eller november :) fast får nu se om jag har råd. de e i h:fors så de kostar ju att ta sig dit..

Unknown sa...

ja, det är synd att tåget ska vara så himla dyrt. och med bil är det ju inte gratis att fara heller precis...jag beställde just biljetter till deras spelning här!

förresten: foals myspace-blogg är typ det roligaste som finns! den borde du kolla in:)

Anonym sa...

Practice make master my dear daughter, not even social skills come free nowadays, never has as a matter of fact. You go girl (elå naa). Dadster