12 augusti, 2009

mon dieu!

är très trött idag. steg upp runt 7-tiden, vilket jag inte gjort på typ en månad nu. men man vänjer väl sig antar jag. idag var jag och handlade mat tillsammans med j så att jag har något att äta. min värdfamilj äter typ alltid ute (och om de äter hemma blir det smörgåsar) så det finns inte så mycket att laga mat av här. tyvärr är jag väldigt lat när det kommer till mat. jag älskar att äta mat, men hatar att koka den! kommer säkerligen att få alla möjliga slags brister medan jag är här. igår kväll kollade jag på film och åt kit kats. det är det finaste med att bo själv. man äter vad och när man vill, städar när man känner för det och slipper ta hänsyn till andra (evil!). nu blir det snart lunch och sedan ska jag väl läsa alla j:s böcker för honom. igen.

2 kommentarer :

sophia sa...

det är helt underbart att bo själv! fast nackdelen med att kunna städa när man vill e att de ju aldrig blir städat.. iaf för mig! :D

Ida sa...

haha, det är sant. det finns alltid nånting roligare att göra än att städa...speciellt att diska! det är ungefär det tråkigaste som finns.