14 december, 2009

shivers down my spine

usch, vad kallt det är! det är ingen skillnad hur mycket jag har på mig, det är ändå iskallt. vintern har alltså till slut kommit sig till düsseldorf. trodde nästan att jag skulle slippa den. har inte så mycket vinterkläder med mig, eftersom det var i genomsnitt 30 grader de första två månaderna jag var här. men jag ska väl klara mig. det är bara en vecka tills jag åker hem. mindre än en vecka! såhär ser det ut i min hjärna just nu: glöggbullarpepparkakorglöggglöggglöggpepparkakorbullarglöggglöggglögg. ungefär. jag har en hel del glöggintag att ta igen. nu vaknade jani så nu blir det mellanmål.

4 kommentarer :

Mia sa...

haha vänta bara tills du kommer till Finland! -15 grader, deduuu. jag fick fan skrapa fönstren på både insidan och utsidan en morgon (på bilen alltså):P

sophia sa...

sv: tack så mycket! :)

Ida sa...

mia: jag tror att jag kommer att dö. no joke. har glömt bort hur kallt de kan vara i finland. ja sku vill fara me dig på the imaginarium of dr. parnassus ja förresten! den kommer väl på bio den 18 december tror ja? kanske vi kan få de fixat...om du vill?

Mia sa...

oolalla bra ide! de gör vi, men du måst hör av dej när du har tid :)