27 juli, 2010

livet

vad gör man när man känner för att slå in en vägg? seriöst. kommer när som helst att få ett mentalt sammanbrott. kanske jag faktiskt BORDE slå in en vägg istället för att ta kål på mig själv inifrån. det vore nog mera konstruktivt. eller så bestämmer jag bara att jag ska bli hobo när jag blir stor. så slipper jag tänka mer på det. det snurrar och snurrar och snurrar. och det vore så mycket enklare att skriva det här om jag inte visste att halva släkten läser min blogg (sorry guys). oh, the humanity!

3 kommentarer :

Creative Momone sa...

Det är modigt att våga skriva om sina känslor Ida!! Ibland när det snurrat som mest och lugnat ner sig lite så brukar det bli hur bra som helst, pusselbitarna brukar falla på plats. Livet går upp och ner, man får lov att följa med.
Många kramar <3

Anonym sa...

Ja du vet din mamma har så rätt Ida, sånt är livet upp o ner. Kram faster.

erika sa...

Det är nog inte så många som vet. Hanken känns helt skit, men det är i alla fall en bra grund... Tror inte jag kommer gå den stereotypa hankeitens fotspår då ja kommer ut heller, men det är ju det som är det fina. Om du inte vill bli läkare, jurist eller psykolog så behöver du inte ta utbildningen så hårt :D Viljan å kontakter är viktigare än utbildning. Ååh, svammel! Gonna post it anyway... Hoppas du fattar lite iaf.