27 januari, 2012

tjugosjunde januari


den 27:e januari 2011, för exakt ett år sedan alltså, jobbade jag på after eight. vi höll på med olika trycktekniker i januari och just den här dagen jobbade vi med linoleumtryck.


så här kunde j och jag se ut ibland.

året innan det var jag och jani på en av våra första lekträffar i düsseldorf. där fick han leka med en massa andra svensktalande barn, äta kakor och sjunga och det var alltid typ veckans höjdpunkt.


hittade knappt en enda bild från 2009, men jag tror att den här är tagen då. vintrig är den ju i allafall.

året dessförinnan, alltså 2009, var en vanlig, tråkig tisdag då jag troligtvis var i skolan på dagen och sedan typ somnade framför tv:n. those were the days. det här var också två dagar innan jag skulle göra min första tatuering så jag var säkert rätt nervös.

så här såg jag ut i januari 2008 (dock inte exakt den 27:e). då var jag 18 år (skulle fylla nitton) och bilddagboken-nörd. photoshop var min bästa vän.


utifrån det här kan man ju konstatera att januari sällan är en spännande månad. det är oftast vardagstragglande och en innerlig längtan efter våren som utgör huvudpunkterna. så även detta år. varför inte hålla på traditionerna liksom?

4 kommentarer :

Anonym sa...

oj va kiva att se arkiv bilder, specielt när man inte känt dig så länge. kram! <3 mandi

Anonym sa...

Så HÄRLIGA bilder! De där med färgerna där du hade målat gav riktigt fina vibrationer, får lust att vara kreativ själv!

Unknown sa...

tack hörni! :)

Ida sa...

Ne men åh vad lillkillen e söt å liten! Han ser ju ut som en liten rund bakelse