20 oktober, 2012

never going back

jag kan inte nog understryka hur skönt det är att ha kort hår. jag behöver göra exakt ingenting (förutom att tvätta det) för att det ska se bra ut. varför har jag inte tänkt på det här tidigare? hur orkar folk ha långt hår överhuvudtaget?

4 kommentarer :

hanna sa...

alltså! efter en lång diskussion med syster heidi om jag ska klippa kort eller inte och så kommer detta inlägg fram! kanske jag bara ska ta och göra det då alltså!

ida sa...

yes! det måste vara ett tecken. :) gör det!

Hannasvirrvarr sa...

Mycket snyggt med korta frisyrer men att det skulle vara lättskött gäller i alla fall inte mitt hår. Det är rakt och tjockt och mest lättskött när det var rakat, 3mm (!) och nu när det är långt. När det däremot var kort men ändå några cm så spretade det och stod ut åt alla håll, det krävde massor med tid för att se bra ut. Men det beror säkert på håret och att jag inte ville tvätta det varje morgon...

ida sa...

ja, det är ju säkert olika för alla. kan tänka mig att kort hår kan vara ganska oregerligt om man har lockar t.ex. men mitt lämpar sig utmärkt för den här frisyren! :) behöver bara tvätta det några få gånger i veckan.