06 juli, 2015

Tjugosex

Så fyllde jag tjugosex år i lördags. Det skulle ju hända oavsett om jag firade eller inte. Jag åt mat och drack kaffe med familjen, mommo, moffa och morbror. Jagade skygga katter. Pajade Bosse (hunden på bilden/orsaken till katternas skygghet). Fick presenter. Det var det och det räckte alldeles utmärkt. Jag är ju inte mycket för aktiviteter. Får typ stressutslag om man måste ta bilen någonstans. Finns det inte på gångavstånd är det mycket troligt att jag inte kommer se det. Måste snarast komma över detta problem så att jag kan flytta till England och bo i en liten dragig stuga någon jävla gång. 
I övrigt har jag kollat på gamla Mighty Boosh-uppträdanden, yogat, ätit för mycket godis, spelat gitarr och nätshoppat. Det är väl något slags liv det också. See ya.

2 kommentarer :

koltrast sa...

England och en stuga låter så bra! Jag tänker alltid att jag ska ordna födelsedagsfest men när det kommer till kritan orkar jag aldrig, blir lite stressad bara av att vara gäst på andras fester och i november då jag fyller är orken alltid noll. Känner igen ålderskrisandet också, varför ska man ha en jävla ålderskris som 20+? Får lite panik av tanken på att livet liksom rinner iväg, hu.

sofia sa...

grattis i efterskott fining!! <3