16 mars, 2017

Torsdagslista

Hur mår du just nu?
Bra. Är rätt trött, p.g.a. var ledig hela förra veckan och fick sova hur länge jag ville, men har jobbat två dagar nu och blivit tvungen att vakna vid sex.

En låt från den första cd-skivan du ägde:
 
En låt du lyssnat på tio gånger i rad:


Vilka är det viktigaste sakerna du äger?
Kommer inte på en enda grej. När det kommer till kritan är inga av mina saker superviktiga och rent fysiskt skulle jag klara mig utan nästan alla. Värdesätter dock gamla fotografier, min gitarr, ett berlockarmband jag haft sedan barndomen och dylikt av sentimentala skäl.

Ett ögonblick från ditt förflutna:
Det här är någon gång på hösten 2011. Jag hade precis börjat studera fotografi på Novia och hade ont i magen varje dag, åt knappt något, var förtjust i en kille, bodde i en etta med svinstort kök, hängde med mina klasskamrater jämt och ständigt och hade alltid en kamera inom räckhåll. Tror att Anni-Maria tog bilden, men är inte helt säker.  

Vilka har varit dina bästa lärare i livet?
Min mamma och böcker i allmänhet.

Vad gör du bäst?
Är bäst på att hitta fynd på Etsy, tipsa om filmer, vara i tid, dagdrömma och slå in paket.

Vad hoppas du att du får möjligheten att göra i ditt liv?
Jag hoppas att jag får resa mycket, jobba som yogalärare, bo utomlands åtminstone ett tag, äga ett hem som jag kan inreda precis som jag vill, äga ett halvdussin katter och bli förälskad.

Om du fick återuppleva en dag i ditt liv, vilken skulle du välja?
"Återuppleva" antyder att man inte får ändra på något så i så fall måste det ju bli en lycklig dag. Skulle nog välja någon födelsedag från barndomen, för trots att jag annars inte är en sådan som kräver mycket uppmärksamhet har min födelsedag alltid utgjort ett undantag. Alternativt skulle jag välja en sommardag i Korsbäck när vi sov utomhus i tält, föste kor och klättrade på höskullen.  

Dina fem senaste Google-sökningar: 
grace coddington steven meisel
semper femina
bhenghazi
feet to cm
thriller mini series

2 kommentarer :

Creative Momone sa...

Fina Ida!
Du har framtiden för dig, hinner studera, bli förälskad och bo utomlands, helt säkert.
Jag skulle vilja få en dag med er när ni var små, bara sitta med er i famnen, läsa sagor för er och krama om er,alla tre.
Vi kämpar tillsammans i denna värld, gör så gott vi kan allihop. Vi finns till; tröstar, stöttar, bär varandra när någon av oss har det tungt. Ingen människa skall behöva känna sig ensam och övergiven. Ibland kan man omedvetet såra varann, kanske säga för mycket, lägga sig i. Som mamma känns det svårt ibland att veta var gränsen går, när skall jag sluta lägga mig i....
Jag hoppas mitt eget liv har gett mig verktyg för att hjälpa och stötta dig, jag älskar dig!♥

fanny sa...

Mammaaa <3