09 mars, 2009

get your hands on some cheap wine

Första bästa kompis:
oj, vad svårt. madde eller malin antagligen. de bodde grannar med oss när jag var liten. det kan också ha varit min kusin mia. vi har alltid varit nära men när vi var yngre satt vi som fastlimmade i varandra.

Första bil:
har aldrig haft någon. och ifall jag inte av någon konstig anledning totalt ändrar inställning till körkort och bilar kommer jag antagligen aldrig ha någon heller.

Första kärlek:
inte samma sak som förälskelser antar jag. så ingen.

Första husdjur:
sandra. hon föddes ett år före mig och dog när jag var 16 och hon 17. hon var en familjemedlem lika mycket som mina syskon och föräldrar.

Första semester:
vet inte vad som räknas till den kategorin. antagligen då jag i dagisåldern var till gran canaria med mamma, mommo, morfar och min kusin! det var jätteroligt minns jag...ända tills min kusin blev sjuk och jag inte hade någon att vara med i poolen.

Första jobb:
som 14-åring när jag städade efter stängning på ankaret (den lokala matbutiken som inte finns längre).

Första köpta skiva:
lätt! backstreet boys. den fick jag på sjukhuset av mamma och pappa efter en operation (jag fick också välja valfri barbie. jag tog en som dansade balett).

Första piercing:
har alltid varit väldigt strängt emot piercingar. efter åratal av tjat gjorde jag hål i öronen som 15-åring.

Första konsert:
haha, jag tror det var electric banana band! det var coolt som fan. fast jag minns att det började regna mitt i och konserten var utomhus.

2 kommentarer :

Anonym sa...

det här vill jag också göra! sitter på jobbet och fixar bilder med 80-tals amatörmode bilder på kvinnor och har så tråkigt!

Anonym sa...

80-talsmode? de låter läckert, hehe :)