04 augusti, 2009

shopping

det är så himla varmt idag! säkert typ 30 grader i solen. imorgon ska det tydligen bli ännu varmare! trots värmen har vi orkat vandra ganska länge på stan. shoppingen här är helt ofattbart bra, så det var ju en helt okej sporre förstås. jag har köpt nya skor, en kjol, en randig tröja och rosettspännen att ha i håret. det mesta hittade jag faktiskt på h&m. det finns 7 h&m i düsseldorf tror jag och utbudet här är tusen gånger bättre än i vasa. hade kunnat köpa hur mycket som helst därifrån. nu ska jag snart gå över till peter & camillas lägenhet och se vad vi ska hitta på. egentligen skulle jag inte ha något emot att sova en stund, men det blir nog inget med det...

1 kommentar :

mamma sa...

Hej Ida!

Fanny var så snäll att hon visade oss din blogg, hoppas det inte gör något.
Det är sååå tomt här utan dig, man väntar hela tiden på at du ska öppna dörren och komma ut ur ditt rum. Vi saknar dig jättemycket!

Det är roligt att läsa att du trivs och har det bra. Att Mia å Henkka kom dit var ju lyckat, du fick en bra start på din vistelse. Hoppas du trivs med Camilla, Peter och framförallt Jani.
Ha kul och shoppa passligt, njut av livet och allt det har att bjuda på. Fast vi saknar dig så vill vi att du skall få en underbar tid i Düsseldorf.
Vi hörs, hälsa med dig!
Kram mamma