08 augusti, 2009

trött

idag har jag varit med lilla j nästan hela dagen. på morgonen gick vi till stan och sedan till lekparken. efter det vilade han och sedan lekte vi några timmar tills hans mamma kom hem. efter det är jag ganska så slut måste jag säga. har kollat på film en stund men var tvungen att ta en paus för jag höll på att somna. om ungefär tjugo minuter ska jag gå över till min värdfamilj och äta middag. imorgon ska värdfamiljen + min kusin och hennes pojkvän åka till holland (nej, det är ingen affär. jag menar holland-holland. nederländerna you know!). själv ska jag se efter lilla j hela dagen och kan inte komma med. är inte det minta avundsjuk...hrrm, hrrm. men de har lovat att vi kan åka flera gånger. det tar bara ca. 45 minuter att åka dit (och 1,5 timmar till belgien)!

4 kommentarer :

ellen! sa...

hej! vet du va, ja kommer ocks åtill tyskland, den 27e! men till hannover... ska också vara aupair, men för djur typ. sköta hästar, hehe.

Unknown sa...

nämen! värst vad tyskland var populärt nu mitt i allt. jag vet inte riktigt var hannover finns, men det låter spännande i allafall...:)

madelain sa...

du kan ta tåg säkert ! då ska du skit i bryssel å åk ti antwerpen :D

Unknown sa...

jo, ja tror no e gar tåg tiit...eller så måst man far från köln. haha, antwerpen eeey? låter prima! e tar bara nager tiimar ti far ti paris me tåg å...i like it!! :)