01 september, 2013

höstläsning

beställde ett knippe böcker från adlibris som kom i fredags. började genast läsa the magicians och foxfire är nu ett minne blott. får ta mig an den en annan gång. det blir allt oftare så att jag hoppar från bok till bok och inte orkar läsa klart någonting. måste nog öva upp min koncentrationsförmåga. såg förresten att night film nu är tillgänglig och jag önskar att jag hade väntat några dagar med min beställning så att jag hade kunnat köpa den också. kanske får jag ta och beställa ett litet paket till...å andra sidan borde jag väl vänta tills jag läst alla de böcker jag har väntandes på hög innan jag fyller på den ytterligare. i-landsproblem i allra högsta grad. 

2 kommentarer :

juliadesdemona sa...

gillar din smak (såg i linneas/häxbryds blogg att du tipsat om scarlett thomas - en av mina favoriter). the magicians tycker jag om. we have always lived in the castle är en absolut favorit. älskar den!

ida sa...

hehe, tack! har tänkt precis samma sak om din smak när jag läst din bokblogg. :) har velat läsa we have always... i säkert två år och hört bara bra saker om den så jag har höga förhoppningar!