17 april, 2014

Skärtorsdagsmat

Jag har spenderat en hel del tid i köket på sistone, vilket min kropp tackar mig varmt för. Jag har tyvärr perioder när jag inte orkar bry mig om vad jag äter, oftast när jag hamnat i en svacka, och det mår jag verkligen inte bra av. För mycket rent socker och kolhydrater gör att jag sover sämre, får hjärtklappning och tungt att andas. Så fort jag ändrar på kosten så märker jag skillnad nästan omedelbart.
De flesta middagsrecept hämtar jag från oh she glows och Post Punk Kitchen. Jag tycker de har mångsidiga, vettiga och goda recept som är lätta att laga. Särskilt dyrt blir det aldrig heller. De som tycker att det är dyrt att äta vegetariskt/veganskt vet inte vad de pratar om.
På bilderna ovan ser ni fajitas med linsröra, stekt paprika och rödlök till vänster (duh) och en chokladpuddingpaj med digestivebotten till höger. Jag har försökt dra ner på sockret till vardags, det är min allra största last, men eftersom det är påsk nu ville jag laga något extra gott. Glad påsk!

4 kommentarer :

emme sa...

ååh va gott. Känner igen mig med sockret, haha! :)Glad påsk!

linnea p. sa...

Hej! Hur känner du inför frågelistutmaningar? Är det jobbigt får du skippa men annars har jag en åt dig som jag skulle vara nyfiken på att se dina svar i! (Gud så spammigt det här började låta? Sorry!) http://linnea.blemma.net/2014/04/bloggblogglistan/

ellen sa...

MMM, adee pajn alltså. men he jag egentligen ville säga var; vill du ha tillbaka expeditionen snart? vi sku kuna ordna en träff så du får tillbaka a, kombinerat med kanske bio eller bibba?

ida sa...

linnea: challenge accepted! älskar listor nuförtiden när min blogginspiration lyser med sin frånvaro.

ellen: jamen höödo, det måste vi göra! när passar det för dig? jag är fri som en fågel.