27 maj, 2014

This Wednesday, one woman will teach another woman to sound a little less retarded.

Decoding Annie Parker handlar om två kvinnors olika förhållanden till cancer. Den ena är en forskare som försöker bevisa att bröstcancer kan vara ärftligt, den andra har upplevt cancer både i första och andra hand och har levt ett liv fyllt av förlust.
Winter's Tale är en episk berättelse med fantasy-inslag. Den handlar om kärlek och förlust och mystiska krafter, vilket låter lovande nog, men tyvärr kändes den väldigt rörig och tunn.
Endless Love innehåller exakt alla klyschor man kan förvänta sig av en sådan här film (fattig kille blir kär i rik tjej, tjejens pappa motsätter sig förhållandet, killen och tjejen träffas i hemlighet osv. osv.), men som jag sagt så många gånger förr; ibland vill man se en superförutsägbar film.
Mindscape började bra, men sist och slutligen verkade den inte helt genomtänkt och lämnade många frågor obesvarade. Önskar verkligen att den hade varit bättre gjord för jag älskar den här typen av filmer. Vill man se en bra film som liknar denna, kolla på Stoker, Breathe In eller Sound Of My Voice istället.
In A World... var superrolig, välspelad och smart. Lake Bell - vilket geni alltså!
Non-Stop är en superklassisk action-thriller som utspelar sig på ett flygplan. Det blir mordhot, droger, utpressning och död - och alla är misstänkta. Dun-dun-dun! Mycket bra för sin genre, tycker jag. Gillar man action tycker man nog om den här.

Inga kommentarer :