09 februari, 2015

Småskaliga problemJag har lite svårt att acceptera att jag börjat bli brunett, eftersom jag alltid identifierat mig som blondin. Som riktigt liten hade jag kritvitt hår (när jag fick hår vill säga - var skallig ett bra tag) och sedan gick det mer åt det guldblonda hållet. Nu är det mörkare än någonsin och enbart i direkt solljus skulle man möjligtvis kunna beteckna det som blont. Känner mig inte riktigt som mig själv i så här mörkt hår så nu har jag bestämt mig för att ljusa upp det inför våren. Typ Sienna Miller-guldigt, tack.

4 kommentarer :

sofia sa...

snyggo! du passar super i ljusare hår!

Anonym sa...

har samma problem!! har alltid varit ljusare än ljusast men börjar nu dra åt det mörkare hållet. urjobbigt, har samma (fina!!) vita hy som dig också, så håret ser ju bara mörkare ut i kontrast med. :(

Ida Ståhl sa...

sofia: tack! har tid till frissan nästa vecka så då blir det vårfriskt!

anonym: det kan ju vara fint med mörkare hår, men det beror väl på hur man väger upp med smink/vilken frisyr man har osv. tycker att ljusare hår på mig tar fram ögonfärgen bättre + att man ser lite intressantare ut. nu är det bara blah liksom. hehe.

A sa...

Hej Ida! Du är sjukt snygg!!
Hittade din blogg för ett tag sen och känner igen mig så mycket i vad du skriver om att må dåligt med ångest/depression. Har mått dåligt så länge men ska först nu börja käka
medicin. Så jag tänkte höra om du har nån erfarenhet av mirtazapin? Fick även förslag på Sertralin men jag tycker mirtazapin verkar lite snällare på något vis och bättre för sömnen. Kanske har du ingen utav dom, men tänkte iaf höra :) (och jag förstår om det är för personligt så att du inte vill svara)

Ha en fin helg
//A