04 mars, 2016

Styra upp

Har varit superfixig de senaste dagarna. Har bland annat: 

- ansökt om studieplats
- varit till tandläkaren
- betalat räkningar
- varit till frissan (se ovan)
- lämnat in viktiga blanketter
- handlat mat inför helgen
- kollat upp de retreats med yogainriktning som sker på diverse ställen runtom i Finland under sommaren. Önskar att jag vågade åka iväg en vecka på något sånt, men det gör jag inte. Kanske om jag inte behövde åka ensam...

Träffade också Ellen och Mia för första gången på hur länge som helst för några dagar sedan. Har varit extremt isolerad de senaste åren så det är inte ofta jag träffar någon utanför familjen. Ska verkligen försöka bli bättre på det, men det faller sig inte naturligt för mig att kontakta folk även om jag teoretiskt sett vill det. Jag jobbar på det.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Vad härligt! Det är SÅ JOBBIGT att få såna där saker gjorda men SÅ SKÖNT att ha dem avklarade. Jag vet inte om du också har samma problem med dem som jag själv har men ändå: Heja för faen!

Ida Ståhl sa...

o ja, skjuter lätt upp jobbiga/tråkiga saker så länge det bara går, även om det bara skulle ta några minuter att göra dem i vissa fall. hade till exempel inte varit till en tandläkare på sju år. :/ känns sååå skönt att ha fixat bort en massa tråkigt!